BROUWER & LAW

Brouwer & Law is expert op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, mediarecht, privacy en productregelgeving. Wij adviseren en procederen over auteursrecht, merkenrecht, productvormgeving en creativiteit in de ruimste zin en helpen organisaties te voldoen aan regels op het gebied van reclame, IT en privacy. Brouwer & Law onderscheidt zich door kwaliteit en perspectief. Wij zien dingen niet zwart-wit, maar ook de kleurschakeringen daartussen. We geloven in creativiteit en denken buiten gebaande paden, omdat de beste oplossing niet altijd voor de hand ligt. Als het nodig is halen we de onderste steen boven en zoeken we door totdat de speld in de hooiberg is gevonden.

Brouwer & Law combineert diepgaande kennis van het recht met een groot rechtvaardigheidsgevoel en een passie voor creativiteit, design, innovatie en nieuwe media. Brouwer & Law begrijpt de behoefte aan snel en to-the-point advies op het hoogste niveau. In geval van conflicten wordt waar mogelijk gezocht naar out-of-court oplossingen. Alleen waar nodig wordt geprocedeerd.

Onderdeel van de dienstverlening is het beoordelen en opstellen van distributiecontracten, licentiecontracten, softwarecontracten, leveringsvoorwaarden en mediacontracten. Daarbij staat niet alleen het afdekken van risico’s voorop, maar ook het vinden van creatieve oplossingen, zodat onderhandelingen leiden tot optimaal resultaat.

Cliënten

Kennis, begrip, inzicht en ervaring zijn de belangrijkste gereedschappen die Brouwer & Law inzet om een grote variatie aan bedrijven, organisaties en natuurlijke personen te voorzien van juridische bijstand en advies. De praktijk van Brouwer & Law is internationaal georiënteerd en kenmerkt zich door bedrijven die op zoek zijn naar hoge kwaliteit gespecialiseerde juridische dienstverlening om en te voldoen aan steeds complexer wordende regelgeving. Tot de vaste clientèle van Brouwer & Law behoren bedrijven die actief zijn in de mode, design, (nieuwe) media en IT-sector.

Samenwerking en flexibiliteit

Brouwer & Law gelooft in samenwerking en flexibiliteit. De behoefte aan juridische expertise verschilt per cliënt en per zaak. Soms moet een zaak vanuit verschillende invalshoeken en expertisegebieden belicht worden. Wanneer de zaak daarom vraagt wordt expertise betrokken uit een nationaal en internationaal netwerk van topkwaliteit advocaten en deskundigen, waaronder op het terrein van ondernemingsrecht, mededingingsrecht of arbeidsrecht en merkengemachtigden. Op deze manier is het kantoor in staat om cliënten te bedienen en zorgt de onafhankelijkheid van het kantoor voor de benodigde flexibiliteit om de juiste deskundigen bij de zaak te betrekken.

Bekijk de tarieven

Lees het blog

Neem contact op