Samenwerking

Brouwer & Law gelooft in samenwerking en in flexibiliteit. De behoefte aan juridische expertise verschilt per cliënt en per zaak. Voor sommige zaken is van belang dat deze vanuit verschillende invalshoeken en expertisegebieden belicht worden.

Wanneer een dossier daarom vraagt wordt expertise betrokken uit een netwerk van hoge kwaliteit  advocaten en deskundigen. Daarbij kan het gaan om specialisten op het gebied van ondernemingsrecht, mededingingsrecht, arbeidsrecht, technisch experts, merkengemachtigden of, in geval van internationale conflicten of adviesvragen, gespecialiseerde advocaten in het buitenland. Uiteraard altijd in overleg met de cliënt. Op deze manier is Brouwer & Law in staat om cliënten te bedienen en zorgt de onafhankelijkheid van het kantoor voor de benodigde flexibiliteit om de juiste deskundigen bij de zaak te betrekken.

Brouwer & Law houdt de regie, maar zorgt dat de juiste kennis en expertise aanwezig is voor een optimale behandeling van de zaak. Kernwaarden van Brouwer & Law en alle specialisten waarmee wordt samengewerkt zijn kwaliteit, professionaliteit, efficiëntie, snelheid en, vanzelfsprekend, het belang van de cliënt.

Meer informatie? Neem contact op

Bekijk de tarieven

Lees het blog

Neem contact op