Tarieven

In de advocatuur wordt van oudsher gewerkt op basis van uurtarieven. Brouwer & Law begrijpt de behoefte van cliënten om vooraf te weten waar ze aan toe zijn. Daarom wordt altijd een inschatting van kosten gegeven en kunnen waar mogelijk prijsafspraken worden gemaakt.

Voor bedrijven of organisaties met een regelmatige behoefte aan juridische ondersteuning kan een offerte op maat worden gemaakt op basis van een abonnement of vast maandelijks bedrag. In situaties waarin structureel of voor een bepaalde periode behoefte bestaat aan juridische ondersteuning v kan Brouwer & Law de rol kan vervullen van externe bedrijfsjurist op basis van een vooraf overeengekomen maandelijks tarief. Dit kan voor bedrijven die geen ruimte hebben voor het aannemen van een fulltime bedrijfsjurist in dienstverband een aantrekkelijke oplossing zijn.

Noblesse oblige

Brouwer & Law gelooft in het adagium noblesse oblige en in de maatschappelijk rol van de advocatuur. Daarom is het kantoor bereid tegen gereduceerde tarieven zaken aan te nemen met maatschappelijke relevantie zoals voor ngo’s en liefdadigheidsinstellingen.

Brouwer & Law staat open voor specifieke prijsafspraken met start-ups of MKB en is graag bereid te praten over een offerte op maat.

Meer informatie? Neem contact op

Bekijk de tarieven

Lees het blog

Neem contact op